Menu

Audit

We zien dat de wereld razendsnel verandert. Om ook in de toekomst in control te zijn, is het van groot belang om te anticiperen op veranderingen. Om doelstellingen te halen en risico’s te beheersen. En te kunnen vertrouwen op uw cijfers. De accountants van Countus Audit voeren wettelijke en vrijwillige controles uit voor een breed scala aan bedrijven en non-profitorganisaties.

 

Onafhankelijke audits

Een onafhankelijke audit geeft u naast inzicht in de cijfers ook inzicht in uw bedrijfsvoering. Iets wat niet alleen van groot belang is voor uw bedrijf en aandeelhouders, maar ook voor de bank en leveranciers. Een audit door gespecialiseerde accountants creëert zekerheid.

We vinden het belangrijk om terug te blikken en te constateren, maar ook om vooruit te kijken. Want alleen zo kunt u, waar nodig, tijdig bijsturen. Daarom gaan we graag verder dan de jaarlijkse controleverklaring bij uw jaarrekening. We controleren én delen graag onze visie op hoe u uw processen kunt verbeteren.

 

Wat Countus Audit voor u kan betekenen:

 

Wta-vergunning

Wettelijke controles mogen alleen worden uitgevoerd door een accountant die beschikt over een vergunning op grond van de Wet toezicht accountantsorganisatie (Wta). Countus Audit heeft een Wta-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles.

 

Meer weten?

Meer weten over het laten uitvoeren van een audit? Of heeft u een specifieke vraag? Vul het contactformulier in of neem contact op met een van onze accountants.