Menu

Countus Audit werkt volledig in de cloud

Om sneller en makkelijker met elkaar te kunnen samenwerken, gaat Countus Audit gedurende het controleseizoen 2017/2018 volledig in de cloud werken. Dat betekent dat u 24/7 documenten met ons kunt delen in een beveiligde digitale omgeving.

Digitaal werken wordt steeds belangrijker voor organisaties. Sterker nog: we zijn er steeds afhankelijker van. Dat geldt ook voor Countus Audit. Door in de cloud te werken, kunnen we makkelijker, efficiënter en veiliger met u samenwerken.

 

Hoe werkt het?

Christian Nijkamp: “Dit najaar stappen we over. Klanten van Countus Audit krijgen een account waarmee ze kunnen inloggen in hun eigen beveiligde omgeving. Hierin kunnen ze bestanden met ons delen en online hun vragen stellen.”

Financiële gegevens en documenten kunnen eenvoudig worden geüpload. Dat maakt dozen vol archiefmappen overbodig, omdat alles overzichtelijk en online staat opgeslagen.

 

Veiligheid en privacy

Als vanzelfsprekend hechten we veel waarde aan een veilige uitwisseling van bestanden. Werken in de cloud is dan ook in alle opzichten veilig. Gegevens en bestanden worden opgeslagen in een beveiligd datacenter. Niemand anders dan u en wij hebben toegang tot uw omgeving. Wel zo fijn om te weten.

 

 

Meer weten?

Meer weten over samenwerken in de cloud? Of wilt u persoonlijk advies? Vul het contactformulier in.

Ik wil graag meer weten over werken in de cloud

Plaats een reactie

Reageren? Deel hier je mening. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.