Menu

Klant aan het woord..

In gesprek met Payned Payrolling

Rolf Tempelman is er Algemeen Directeur en sinds 2007 eindverantwoordelijk voor Payned Payrolling.  Persoonlijk contact en een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit spreken Rolf Tempelman erg aan. Is dat dan ook wat voor de ‘klik’ met Countus zorgt? We vroegen het hem en hij vertelde hoe Payned en Countus ooit tot zaken kwamen

foto Rolf Tempelman-klantverhaal-payrolling

In gesprek met Avek bedden

De samenwerking tussen Avek en Countus Audit is nog vers: de nuchtere Friese beddenspecialist en Countus hebben nu één keer met elkaar samengewerkt. Hoe dit bevallen is? Karel Kolhek, controller bij Avek, vertelt je er graag meer over!

Boxspring-Avek-Noflik

In gesprek met Stichting Fier

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen over onze dienstverlening? Wij vroegen Stichting Fier waarom zij kozen voor onze dienstverlening en hoe zij dat in de praktijk ervaren.

P1050123-kleiner

In gesprek met Novon Schoonmaak Zwolle

Schoonmaakorganisatie Novon uit Zwolle werkt al jaren samen met Countus. Sterker nog: al sinds de start van het bedrijf, ruim 20 jaar geleden, komt Countus al bij Novon over de vloer. Het bedrijf heeft circa 2.000 personeelsleden in dienst. Algemeen directeur Elbert Jan Hesse vertelt vol passie over zijn organisatie en de duurzame relatie met Countus Audit.

_HW22584

In gesprek met Aardse Orchids

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen over onze dienstverlening? Wij vroegen Aardse Orchids waarom zij kozen voor onze dienstverlening en hoe zij dat in de praktijk ervaren.

Nieuw project (1)