Menu

Over Countus Audit

Onze controleaanpak is resultaatgericht en afgestemd op uw organisatie. Sterk door te delen is ons motto.

 

Countus Audit

Om te kunnen voldoen aan de eisen van de AFM heeft Countus haar controlepraktijk ondergebracht bij een verbijzonderde controlegroep, onder direct toezicht van de directie en de leden van de Raad van Commissarissen. Countus Audit verzorgt deskundig en strikt onafhankelijk alle wettelijke en vrijwillige controleopdrachten. Alle accountants van de controlegroep zijn in loondienst, zodat hun onafhankelijkheid is gewaarborgd.

 

Wat mag u van ons verwachten?

Wij streven er naar altijd aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en de beste kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. Daarbij geldt: afspraak = afspraak!. U en uw organisatie staan centraal. Samen bepalen wij de richting en de timing van de controleaanpak. Door dicht bij onze klanten te staan, verkrijgen wij tijdig kennis van ontwikkelingen en risico’s in uw organisatie en uw branche. Waar mogelijk zullen we u voorzien van gepaste adviezen gericht op het realiseren van uw doelstellingen.

Persoonlijke samenwerking

Kenmerkend voor Countus Audit is de deskundigheid, het enthousiasme en de betrokkenheid van onze medewerkers, die borg staan voor een professionele relatie. Maar voor een goede samenwerking is meer nodig dan een vaktechnisch en professioneel verantwoorde dienstverlening. Alleen als er sprake is van een goede persoonlijke klik kunnen wij optimale toegevoegde waarde leveren. Het gaat ons dan ook om professionaliteit te koppelen aan een prettige persoonlijke samenwerking, waarbij wij onze ervaring binnen het team en ook met u delen.​

Onze aanpak heeft zich inmiddels vertaald in een omvangrijke ​tevreden cliëntenportefeuille. ​

 

Samenwerken in de Cloud

We maken het onze klanten graag makkelijk. Daarom werken we volledig in de cloud. Zo kunnen we optimaal samenwerken en makkelijk en snel gegevens met elkaar delen. Dat levert tijd én geld op. Alle dossiers worden opgeslagen in een beveiligde omgeving. Zo heeft u 24/7 alles bij de hand. En kunt u eenvoudig informatie delen. Waar en wanneer u maar wilt.