Menu

Subsidiemogelijkheden in kaart met de subsidiescan

Subsidies kunnen u helpen uw ambities te realiseren. Op zowel regionaal en nationaal als Europees niveau zijn er talloze subsidiemogelijkheden. Als ondernemer is het bijna onmogelijk om het overzicht te bewaren. Want welke subsidies zijn er? En voor welke komt u in aanmerking? De vrijblijvende subsidiescan van Countus Audit geeft u inzicht in de kansen en mogelijkheden.

Stel, u wilt een nieuw innovatief product ontwikkelen. Of u wilt een nieuwe duurzame productiehal bouwen. Dan is de kans groot dat u hiervoor subsidie kunt ontvangen. Met die subsidie is het bijvoorbeeld mogelijk om het ontwikkelingsproces van uw product te versnellen. Of het nieuwe pand nog energiezuiniger te maken.

 

Kansen laten liggen

Frank Waleczek, subsidiespecialist: ‘Duurzaamheid, innovatie en productontwikkeling zijn kernwoorden als het gaat om subsidies. De mogelijkheden zijn divers en er zijn veel organisaties die subsidies beschikbaar stellen. Veel ondernemers weten vaak niet dat ze voor bepaalde regelingen in aanmerking komen en daarmee laten ze kansen liggen.’

 

Aanknopingspunten

Met de vrijblijvende subsidiescan van Countus weten organisaties of ze subsidies kunnen aanvragen. En zo ja, welke dat dan zijn. We voeren een analyse uit en adviseren u over welke stappen u kunt ondernemen om in aanmerking te komen voor subsidies. Met de quickscan subsidies krijgt u:

  • inzicht in de subsidieregelingen
  • een overzicht van de voorwaarden waar u aan moet voldoen

 

Praktisch advies

‘We starten met een persoonlijk gesprek. En duiken in de wereld van het bedrijf. Wat is bijvoorbeeld de bedrijfsstructuur? En wat zijn de bedrijfsactiviteiten? Deze en meer zaken spelen een belangrijke rol. De analyse geeft een helder beeld van de relevante subsidieregelingen en fiscale regelingen. Dat uit zich niet in een dik rapport, maar in praktisch advies waar ondernemers direct wat aan hebben.’

Zijn er mogelijkheden? Aan u de keuze of u de aanvraag zelf doet of dat u hier ondersteuning bij wilt krijgen van een van onze subsidiespecialisten.

 

Quickscan aanvragen?

Wilt u meer weten over de quickscan subsidies? Vul het contactformulier in of neem contact op met een van onze accountants.

Ik wil graag meer weten over de quickscan subsidies